Bibliotek for læger

Bibliotek for læger
Forfatter: nr.1; 2017
Vare nr. 9770906540719
Udgave/oplag: Ukendt
Udgivelsesår: 2017
7-10 dage

Beskrivelse

Nu udkommer verdens ældste lægetidsskrift BIBLIOTEK FOR LÆGER med et nyt videnskabeligt panel og i et gentænkt og moderne layout.

BIBLIOTEK FOR LÆGER har i mange år været kendt for dets dybdegående indhold med plads til medicinhistoriske og videnskabsteoretiske refleksioner. Biblioteket behandler medicinens historie, kultur, filosofi og metode, og dets målgruppe er primært sundhedsprofessionelle samt andre fagfolk med interesse for medicinens humanistiske og metodologiske aspekter.

BIBLIOTEK FOR LÆGER er verdens ældste, endnu eksisterende lægetidsskrift, og det er udkommet i ubrudt linje siden 1809.

Dette nummer af BIBLIOTEK FOR LÆGER indeholder blandt meget andet en artikel om den kendte læge og lyriker Emil Aarestrups lægeliv på landet i 1800-tallet, en beretning om to medicinstuderendes ophold i Tanzania og udfordringerne med børnesygdomme i landet, samt en artikel om epidemihistorien af Klaus Larsen, forfatter til bogen omhandlende samme emne Den blege rytter.

VIDENSKABSPANELET BESTÅR AF:
Svend Brinkmann, professor i psykologi og ansat ved Institut for kommunikation (psykologiuddannelsen), Aalborg Universitet. Anne-Marie Axø Gerdes, professor i arvelige kræftsygdomme ved Københavns Universitet og klinikchef på Rigshospitalets Klinisk Generiske Klinik. Asbjørn Hróbjartsson, professor i evidensbaseret medicin og klinisk forskningsmetode. Anne Løkke, professor i historie ved Københavns Universitet. Hendes forskningsområde er dansk social-, kultur- og medicinhistorie.


Pris: DKK 99,95
Studiepris: DKK 84,96 FADL pris: DKK 79,96