Medical Genetics, 5. edition

Medical Genetics, 5. edition
Forfatter: Jorde
Vare nr. 9780323188357
Udgave/oplag: Ukendt
Udgivelsesår: 2015
På lager

Beskrivelse


Populær for sin meget visuelle, klinisk tilgang, Medicinsk Genetik leverer en tilgængelig endnu grundig forståelse af denne aktive og hurtigt skiftende område. Vigtige opdateringer i denne nye udgave dækker den seneste udvikling, som er integreret med klinisk praksis til at understrege de centrale principper, og hvordan de anvender til at praktisere. Fotografier, illustrationer og tabeller, sammen med kasser med patient / familie vignetter demonstrere klinisk relevans og øge visuelle virkning af materialet til lettere og mere effektiv læring og fastholdelse.

Omfatter adgang til den fuldstændige tekst og billeder online på studentconsult.com sammen med yderligere 200 USMLE-stil spørgsmål til selvevaluering.

Mini-resuméer, studere spørgsmål, foreslog at læse, og en detaljeret ordliste supplere og styrke, hvad du lærer fra teksten.

Mere end 230 fotografier, illustrationer og tabeller, sammen med patienten / familien vignetter afklare vanskelige begreber og demonstrere klinisk betydning.

Kliniske Kommentar Boxes hjælper påvise, hvordan den hårde videnskab genetik har reelle ansøgninger til hverdagens patient problemer, og forberede dig til problem-baserede integrerede kurser.

Den nyeste viden og forskning om gen-identifikation, kræft genetik, gen-test og genterapi, almindelige lidelser, etiske og sociale spørgsmål, og meget mere, så du kan holde op med den aktuelle udvikling i genetik.
Studerende Consult eBook-version følger med købet. Denne forbedrede eBook erfaring giver adgang til yderligere 200 USMLE spørgsmål, såvel som nye materialer (skitseret ovenfor) designet til at producere en mere afrundet og lærerig oplevelse


Pris: DKK 388,36
Studiepris: DKK 388,36 FADL pris: DKK 388,36