Lederens stresshåndbog- Styrk dine lederkompetencer, når det gælder stress

Lederens stresshåndbog- Styrk dine lederkompetencer, når det gælder stress
Forfatter: Martini, Krarup og Tøttrup
Vare nr. 9788771583748
Udgave/oplag: Ukendt
Udgivelsesår: 2017
På lager

Beskrivelse

Hvad er stress egentlig? Hvordan fastholder jeg trivsel og undgår usund stress på arbejdspladsen? Hvordan får jeg øje på stress hos en medarbejder? Og hvad gør jeg så ved det?

Det er nogle af de vigtige spørgsmål, som denne bog giver svar på.

Som leder føler du dig måske ikke klædt på til at møde hverdagens udfordringer omkring stress. Det kan være, at du savner konkret viden eller effektive redskaber. Måske er du selv stressramt i større eller mindre grad og har svært ved at lede både dig selv og andre i den rigtige retning, når det gælder stress.

Denne håndbog hjælper dig som leder på vej ved:
- At præsentere en hjælpsom forståelsesramme, som rummer den kompleksitet, der kendetegner stress som fænomen i organisationer.
- At inspirere til udvælgelse, udvikling og timing af indsatser rettet mod at fremme trivsel og forebygge stress, både på individ-, gruppe- og organisationsniveau.
- At fokusere på din afgørende rolle og muligheder, når det gælder forebyggelse og håndtering af stress.

Som leder er du på mange måder dit eget vigtigste værktøj, og bogen berører derfor også lederens egne udfordringer i og omkring stress og sætter fokus på det personlige lederskab som et vigtigt element i at lykkes med stressopgaven.

Henvender sig til ledere – og især ledere med personaleansvar – HR-konsulenter, ledelseskonsulenter, og arbejdsmiljørådgivere.


Pris: DKK 299,00
Studiepris: DKK 269,10 FADL pris: DKK 254,15