Travl- Lær at trives i en verden, hvor der er for meget, vi skal

Travl- Lær at trives i en verden, hvor der er for meget, vi skal
Forfatter: Tony Crabbe
Vare nr. 9788771584585
Udgave/oplag: Ukendt
Udgivelsesår: 2017
På lager

BeskrivelseHvis du vil lære at tage kontrol over din karriere – og dit liv – skal du sørge for at tage dig tid til at læse denne bog.

Verden i dag er en verden af alt for meget: For meget arbejde, for meget kommunikation, for meget konkurrence, for meget usikkerhed og for meget information. Vi kæmper med at følge med, men er konstant et skridt bagud, hvilket efterlader os med en nagende følelse af fiasko, som vi har svært ved at ryste af os.

I Travl trækker forfatter Tony Crabbe på sin baggrund som psykolog og sine mange års erfaring fra store firmaer som Disney og Microsoft. Han afliver myten om, at tilfredshed på arbejdspladsen primært handler om at få tingene gjort – det hele og gerne i en fart.

Som alternativ vil Crabbe lære os at trives i en verden, hvor der er meget, vi skal. Dette gøres muligt ved at tage kontrol over sit liv og give det retning, fokusere på at gøre en forskel, omgive sig med og engagere sig i sine nærmeste og skabe det momentum, der er nødvendigt for at ændre på tingenes tilstand.


Pris: DKK 299,00
Studiepris: DKK 269,10 FADL pris: DKK 254,15