Spiseforstyrrelsens labyrint

Spiseforstyrrelsens labyrint
Forfatter: Maria Guala, Dorthe Nissen, Eva Wittenborn & Helene Nielsen
Vare nr. 9788771586503
Udgave/oplag: Ukendt
Udgivelsesår: 2018
2-3 dage

Beskrivelse

Når man lider af en spiseforstyrrelse, kan det føles, som om man er fanget i en labyrint. Man farer vild, vandrer i de samme spor igen og igen, og det kan virke helt umuligt at finde en vej ud. Men en labyrint er ikke bare noget man kan fare vild i, den kan også være et sted, hvor man får mulighed for at skærpe sine sanser og tænkning i forhold til at fastholde, at der er en vej ud – om end det kan tage tid.

Man ved ikke præcis, hvorfor nogle mennesker udvikler en spiseforstyrrelse. Forfatterne arbejder med en forsta°else af, at spiseforstyrrelser opsta°r pa° baggrund af personlige, familiemæssige og sociale faktorer men også ud fra en erkendelse af, at mennesker med spiseforstyrrelser ikke er ens, og derfor heller ikke altid skal behandles ens.

Denne bog er tænkt som et arbejdsredskab, der kan hjælpe mennesker, der lider af en spiseforstyrrelse på deres vej mod helbredelse. Hvert kapitel indeholder både teori og opgaver. Bogen kan bruges af den enkelte, men den kan også læses sammen med en pa°rørende, kontaktperson eller terapeut.

"Når vi vil forstå mere, har vi brug for hjælp. Det får vi af denne bog."
- fra bogens forord af Finn Skårderud


Pris: DKK 269,00
Studiepris: DKK 242,10 FADL pris: DKK 228,65