Akutte kirurgiske tilstande

Akutte kirurgiske tilstande
Forfatter: Morten Laksáfoss Lauritsen; 3. udgave
Vare nr. 9788777497346
Udgave/oplag: Ukendt
Udgivelsesår: 2018
På lager

Beskrivelse

En præcis og opslagsvenlig håndbog til den akutte kirurgiske modtagelse!

"Akutte kirurgiske tilstande - 3. udgave" er en praktisk hjælp til spørgsmål, der trænger sig på, når du står med den akutte kirurgiske patient: Hvilken smertestillende medicin skal jeg give? Hvilke røntgenbilleder skal der tages, og hvordan fortolkes de? Hvordan forholder jeg mig til traumer, stort blodtab eller sepsis?

Bogen hjælper dig med vurdering og behandling af de hyppigste tilstande, der ses i den akutte kirurgiske modtagelse. Den omhandler både generelle emner inden for akut kirurgi og specifikke sygdomskategorier som f.eks. mave-tarm-kirurgiske, karkirurgiske og urologiskesygdomme.

"Akutte kirurgiske tilstande - 3. udgave" henvender sig til medicinstuderende, yngre læger og andre med interesse for akut kirurgi. Den foreligger her i en gennemrevideret 3. udgave med bl.a. et helt nyt kapitel om akut gynækologi.

Morten Laksáfoss Lauritsen er cand.med., klinisk lektor i kirurgi ved Københavns Universitet og overlæge ved gastroenheden, kirurgisk sektion, Hvidovre Hospital. Han forsker i akut kirurgi med fokus på optimering af patientforløb og behandling af højrisikopatienter.


Pris: DKK 400,00
Studiepris: DKK 340,00 FADL pris: DKK 320,00