Kirurgiske instrumenter

Kirurgiske instrumenter
Forfatter: Kristoffer Andresen og Jacob Rosenberg
Vare nr. 9788777499654
Udgave/oplag: Ukendt
Udgivelsesår: 2018
På lager

Beskrivelse

Mød velforberedt op på operationsstuen.

Både som læge og sygeplejerske stifter man tidligt i karrieren bekendtskab med aktiviteten på operationsstuen, men det kan være vanskeligt at navigere i de hundredevis af kirurgiske instrumenter med forskellige navne samt de strenge hygiejniske forholdsregler.

"Kirurgiske instrumenter" er en gennemillustreret og opslagsvenlig guide til de mange instrumenter, der benyttes på forskellige kirurgiske specialer.Bogen indeholder:

• Foto og beskrivelse af de mest brugte kirurgiske instrumenter generelt samt instrumenter til specialerne gastrointestinal kirurgi, urologi, gynækologisk kirurgi, plastikkirurgi og ortopædkirurgi.

• En vejledning i adfærd og procedurer på operationsstuen, såsom steril påklædning og kirurgisk håndvask.

Målgruppen for bogen er både læger og plejepersonale på operationsstuen.

OM FORFATTERNE

Kristoffer Andresen Cand.med., ph.d. Kristoffer Andresen forsker i behandlingen af lyskebrok med fokus på kroniske smerter og gener. Han har skrevet flere tidsskriftartikler inden for kirurgi.

Jacob Rosenberg Cand.med., dr.med. Jacob Rosenberg er professor i kirurgi ved Københavns Universitet og overlæge ved Herlev/Gentofte Hospital. Han forsker i forskellige aspekter af kirurgiske sygdomme med fokus på optimering af kirurgiske behandlinger og patientforløb.


Pris: DKK 400,00
Studiepris: DKK 340,00 FADL pris: DKK 320,00