Kliniske procedurer

Kliniske procedurer
Forfatter: Jacob Rosenberg & Kim Andresen
Vare nr. 9788777499753
Udgave/oplag: Ukendt
Udgivelsesår: 2017
På lager

Beskrivelse

I 1987 udgav FADL’s Forlag "Procedurebogen", og det er med udgangspunkt i den bog, at "Kliniske procedurer" er opstået. Bogen er selvfølgelig opdateret til nutidige forhold, og den har fået et gevaldigt løft i layoutet.

Som nyuddannet læge er der en række basale praktiske procedurer, man forventes at kunne udføre på tilfredsstillende vis. Bogen er en praktisk vejledning i udførelsen af en lang række af disse basale procedurer i klinikken.

"Kliniske procedurer" henvender sig først og fremmest til medicinstuderende og andre under uddannelse i sundhedssektoren samt færdiguddannede med kort erfaringsgrundlag.

Forfatterne bag "Kliniske procedurer" tilstræber, at hver procedure beskrives som en praktisk trin for trin-vejledning. Formålet er ikke at dække samtlige procedurer i samtlige specialer, da dette ville være en uoverkommelig opgave. Istedet er Kliniske procedurer en praktisk og rigt illustreret bog til kittellommen, der pædagogisk guider dig gennem 92 af de vigtigste procedurer, du har brug for i klinikken. Bogen er en praktisk vejledning og inkluderer derfor hverken indikation for de forskellige procedurer eller en gennemgang af baggrundslitteratur inden for området.

Om forfatterne:

Jacob Rosenberg er professor i kirurgi ved Københavns Universitet og overlæge ved Herlev/Gentofte Hospital. Han forsker i forskellige aspekter af kirurgiske sygdomme med fokus på optimering af kirurgiske behandlinger og patientforløb. Kristoffer Andresen forsker i behandlingen af lyskebrok med fokus på kroniske smerter og gener. Har skrevet flere tidsskriftartikler inden for kirurgi.


Pris: DKK 450,00
Studiepris: DKK 382,50 FADL pris: DKK 360,00